De Muziektuin Club & Pop Academie

12:00 Muziektuin Club kids-bands OBS Triangel!

Elke week spelen en repeteren deze kinder pop bands van de Muziektuin club op OBS Triangel de meest coole popsongs van het moment. Op koningsdag laten de bandjes uit groep 4 tot en met 8 horen wat ze kunnen!

Op de Slijkstraatbrug (starttijden bij benadering)
12.00 kids-band groep 4
12.15 kids-band groep 5
12.30 kids-band groep 6
12.45 kids-band groep 7
13.00 kids-band groep 8
13.15 kids-band groep 8

13:30 Pop Academie Weesp & Vechtstede College!

CHAOS

Band van Karel, Oz, Elias, Friso, Joshua en Tigo.

Hallo, wij zijn De band! Wij zaten bij elkaar in groep 8 en zijn beste vrienden. Wij zijn sinds 2 jaar een band. Joshua is de pianist. Oz is de drummer. Tigo zingt en Karel is de saxofonist. Dit jaar zijn Eliasen Friso op bas en el. gitaar erbij gekomen. We hebben in die tijd al veel nummers gespeeld. Onze eerste coach was Nienke Overmars en dit blok hebben we Victor Dirks. We repeteren op de Donderdag avond, van 8 tot 9 uur. En treden meestal op in de City of Wesopa.

Out of controle

OOut of control is de band van de Muziektuin Pop Academie op het Vechtstede College. Nog maar krap een jaar bezig hebben zij al een stevig repertoire opgebouwd met nummers la s boulevard of broken dreams, zombie en werk van de red hot chili peppers. Dat beloofd wat voor de toekomst.

14.30 City of Wesopa Muziekpodium

Soylent Green
Band uit Weesp die zijn sporen reeds lang verdient heeft met pittige pop & rock nummers.

Algemene Info

OBS Triangel heeft als motto leren van kunst, de kunst van het leren. Voor muziek ondersteunen zij dit motto met het naschoolse programma van De Muziektuin / Pop Academie Weesp.

Bij de Muziektuin op OBS de Triangel leren kinderen muziek maken door gelijk samen en met elkaar (op een instrument) te gaan spelen in een band. Elke groep heeft zijn eigen band. Na groep 8 kun je doorstromen in de Pop Academie Weesp. Er zijn momenteel 10 kinder en jongeren bands actief met in totaal zo’n 80 leerlingen. Samen muziek maken geeft kinderen veel muzikaal speelplezier, leert kinderen spelenderwijs een instrument ontdekken/spelen en laat kinderen ervaren samen naar een doel toe te werken. De Muziektuin / Pop Acadmie is georiënteerd op popmuziek, met repertoire / liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het kind. De jongere groepen zingen veel Nederlandstalig.

Het Vechtstede College is een excellente middelbare school waar muziek educatie een structurele plek heeft in het programma. Vanaf dit jaar is het voor leerlingen mogelijk zich te verdiepen bij de Muziektuin Pop Academie Vechtstede. naschoolse lessen met bandcoaching-Singer Songwriting en Muziek-Productie lessen. ​De Pop Academie Vechtstede is een creatieve muzikale plek voor jongeren op het voortgezet onderwijs met bandcoaching, singer songwriting en productielessen. Passie voor Muziek, drive, motivatie staan centraal. Bij de Pop academie Weesp speel je in een band, volg je sing & songwritinglessen, schrijf je eigen nummers, treedt je op en/of produceer je beats in eigen werk. ​Het bekende open podium van het Vechtede begint een nieuw leven als onderdeel van het Bandjesfestival in Wesopa met dit keer vnl. singer songwriting leerlingen.

City of Wesopa muziekpodium

City of Wesopa is ​het​ podium voor en door Weespers waar muziek-dans-theater bij elkaar komen. Geworteld in de Weesper samenleving met voorstellingen en producties voor jong en oud.
4 x per jaar spelen Weesper bands op zondag middag bij het muziekpodium van de city of Wesopa: ​het​ podium in Weesp voor amateurmusici onder het motto: “Muziek en gezelligheid, gezelligheid en muziek”. Je loopt binnen bij het theater en valt midden in een daverend optreden van muzikanten uit Weesp en omstreken.
www.wesopa.nl