2021 – First times vs last times…

De laatste laat de hond uit…

Ok, ik heb dagen een zonnedans gedaan en het heeft geholpen! Wat een prachtige Koningsdag was dit! En laatste keer dat we dit zo moeten doen hopen wij allemaal van ganser harte.

Was het iets meer dan een jaar geleden van: een eerste keer Corona proof, een eerste keer compleet digitaal (dat was écht wel super gedaan door de vrijwilligers van het Oranjecomité), een eerste keer live inzendingen uitzenden, een eerste keer thuis voor de buis, en nog wel meer eerste keren: laten we nu dan écht met zijn allen ervoor gaan * houd je aan de corona regels; zodat het niet samen kunnen vieren 100% een last time was. Sommige zaken zullen jullie echter volgend jaar wel terugzien, die waren zó leuk….

Wij van het Oranjecomité hebben even wat rust en tijd nodig om de tientallen kleurplaat/rebus/breinbrekers etc. inzendingen te verwerken, maar jullie lezen snel van ons aangaande de prijswinnaars!

Geniet nog even na Weesp! De schat van de Koning speurroute e.d. kun je tot en met het weekend nog gratis verkrijgen, de Google Tracker toer blijft voor jullie beschikbaar, ook na de vakantie, etc….