Jouw mooiste herinnering aan Koningsdag/ Koninginnedag in Weesp?

© WeespFoto

… vroeger… was alles veel leuker. Tja, dat is iets waar we het het afgelopen jaar wel over eens zijn. Ondanks de inspanningen van de Oranjevereniging Weesp, die met thuis voor de buis, en in huis kwamen.

Maar, wat is nu jou/jullie leukste herinnering aan Koningsdag/ Koninginnedag eigenlijk? De oranje gezinsfoto? De lekkerste oranjesoes? Met een kraan over Weesp kijken? Tokkelen? Op de foto met Willem-Alexander, of de hoge-hakkenrace? Er is zoveel om uit te kiezen.

De pagina waar alles wordt verzameld, kun je hier vinden!

Hoe doe je mee?

Wij willen graag jou leukste moment/herinnering even terugbeleven en vragen of je jouw foto wilt opsturen naar 2021@oranjeverenigingweesp.nl, met je naam en het jaar dat de foto genomen is. Deel dit met ons en een vakkundige jury gaat de leukste, sprekendste eruit kiezen, waarmee je – buiten eindeloze roem en een vaste plek op onze website – nog een leuke herinnering van ons erbij krijgt!

Wij maken van alle inzendingen er een fantastisch her-belevingsmoment van in de vorm van een digitale collage op onze website ervan voor op Koningsdag en de dagen erna.

Veel plezier alvast met het genieten van je herinneringen….

Nu (links) en toen (rechts)