De Weesper gemeenschap steunt Koningsdag!

Deze week kreeg de Oranje Vereniging Weesp een cheque ter waarde van 1.500 euro overhandigd van het Rabobank Coöperatief Fonds.
Al eerder dit jaar stelde ook het Burgerweeshuis, de Huurdersvereniging Weesp, Muiden en Muiderberg, de gemeente Weesp én het ondernemersfonds financiële middelen beschikbaar voor het Koningsdagfeest op 27 april.
De Oranje Vereniging Weesp is heel blij met deze steun zodat zij ook dit jaar weer een geweldig feest kunnen organiseren voor Weesp en omstreken.

“Geld en vrijwilligers, dat is al jaren een lastige zaak”

vertelt voorzitter Gerda de Weerdt-Hazenberg. Deze financiële impuls is voor het bestuur een teken dat er nog altijd draagvlak is en wij weer met vertrouwen een mooi feest kunnen organiseren. Het programma met onder andere de kinder vrijmarkt, aqua-ballen, de aubade, versierde fiets optocht, en braderie heeft veel weg van vorig jaar, maar er zijn ook nieuwe elementen zoals het Street Food Festival op het Grote Plein, een goochelaar en een spectaculaire show van Mad Science.

We hebben nog hulp nodig op Koningsdag zelf. Ook met één uurtje van je tijd zijn we al blij! 

Wil jij ook helpen om het mooiste feest van Weesp een succes te maken meld je dan aan als vrijwilliger en/of verkeersregelaar via info@oranjeverenigingweesp.nl of klik op deze link.

Kijk vooral ook op www.oranjeverenigingweesp.nl voor meer informatie, over de Badeendjes, Etalagewedstrijd, onze overige sponsoren, vlaggen en nog veel meer….   

Het overhandigen van de cheque van de Rabobank aan de Oranjevereniging.

Uit de handen van Petra van Impelen, financieel adviseur van de Rabobank Amstel en Vecht werd dit geweldige bedrag gebracht. Namens de Oranjevereniging en natuurlijk alle mensen die gaan genieten van komende Koningsdag activiteiten:

Bedankt!