Koningsdag 2017 is weer voorbij, 2018 komt eraan…

W.Taube-Petrignani (OVWeesp) & M.de Boer (radio 538)
W.Taube-Petrignani (OVWeesp) & M.de Boer (538)

Beste mede-weespers,

verschil moet er zijn, en zo hebben we dit jaar ook weer een verschil gemaakt. De kindervrijmarkt was enorm goed opgezet en bezocht, de start van Koningsdag 2017 op de Oversingel met de speech van de Burgemeester, de muziek van de Adelaar en de zang van the City Singers en bewoners verdient een grote pluim.

De aubade was – ondanks de hoosbui – enorm goed bezocht. Weesp laat zich hier van zijn goede kant zien, de braderie gezellig, kinderen die spelen op de speelstraat, ijsjes eten bij Nelis en jeugdige bands die muziek maken.
Het avondprogramma kwam – ondanks de onwijs bekende radio DJ Menno de Boer van radio 538 – langzaam op gang. De vraag werd gesteld: Weespers, waar zijt U? op het moment dat er een handjevol Weespers door de DJ werden entertaint. Bij de volgende DJ’s werd het langzaam voller… etenstijd was voorbij.

Volgend jaar verwachten we echter dat er in honderden getale Weespers en eenieder die wilt op Koningsdag te Weesp moet zijn. Als jullie suggesties hebben hoe we dat beter voor elkaar kunnen krijgen kun je altijd contact opnemen (via het contact formulier of per email).

Als – van origine – brabander, vond ik het een geslaagd feest waarbij we eigenlijk alleen de koningswedstrijd misten. Wat dat is? Tja, houd deze website in de gaten vanaf januari 2018… dan kom je het te weten.